Schréder – Experts in lightability

Schréder – Experts in lightability

Na meer dan een eeuw van innovatie was er nog steeds geen woord om uit te leggen wat Schréder doet. Als probleemoplossers en als ingenieurs hebben ze daarom een woord gecreëerd voor hun activiteiten, het woord lightability. Lightability is én een vaardigheid én een houding. Voor de mensen van Schréder herdefinieert het de manier waarop licht wordt gebruikt door efficiëntie, innovatie, duurzaamheid en expertise. Het is het vermogen om de kracht van licht te gebruiken om de wereld te verbeteren.

Schréder voor “Cities people love to live in”

We leven in een tijdperk van verstedelijking. Omdat grotere, dichter bevolkte steden beter beheer nodig hebben is het zinvol om te investeren in de nieuwste technologie voor stedelijke systemen. Verlichting is één van die stedelijke systemen. Schréder kan helpen met duurzaam en gezond licht in uw stad. Hoewel Schréder een wereldwijd bedrijf is, zijn ze lokaal in hun aanpak. Door deze lokale aanpak, kunnen zij hun klanten ondersteunen om het project gezamenlijk te realiseren.

Schréder kan u helpen om uw stad in het meest flatterende licht laten zien. De juiste verlichting kan ervoor zorgen dat uw stad schittert. Daarnaast kan sympathieke verlichting en straatmeubilair met beveiligingsapparatuur zorgen voor een gevoel van veiligheid en comfort. Zodat de volgende generatie stadsbewoners veilige, gastvrije en aantrekkelijke ruimtes heeft die ook een sterk identiteitsgevoel bieden. Oftewel Cities people love to live in.

Recyclen met de Schréder en Wecycle

Bij Schréder ontwikkelen ze al meer dan een eeuw verlichtingssystemen met een lange levensduur, helpen ze steden hun energieverbruik te verminderen en duurzame materialen te gebruiken. Verlichting een onderdeel maken van de circulaire economie is een natuurlijke volgende stap in hun geschiedenis van innovatie. En daaronder valt natuurlijk het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst door Schréder en Wecycle. Deze bedrijven hebben hun krachten gebundeld door het proces van inzamelen, scheiden en recyclen van lampen en armaturen gemakkelijker te maken. Als aftrap van de samenwerking zijn er in het magazijn van Schréder te Rhenen Wecycle inzamelmiddelen geplaatst, waar armaturen en elektronica componenten zoals drivers worden ingezameld. De volgende stap is het beschikbaar stellen van inzamelmiddelen voor de klanten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *