Waarom kiezen voor By-Boo hanglampen?

By-Boo hanglampen zijn een goede keuze voor in je huis. Indien je aan een hanglamp denkt, denk je al vaak aan een lamp voor boven de eettafel. Maar ook aan de wand is een hanglamp mogelijk. En wat te denken van bijvoorbeeld een kroonluchter in een grote hal? Ook dat is een hanglamp. Het voordeel van een hanglamp is dat ze geen ruimte innemen, zoals een staande lamp en dat ze een groot oppervlak verlichten. Indien je op zoek bent naar een By-Boo hanglamp voor boven de eettafel is het van belang dat je nadenkt over hoe groot de hanglamp moet zijn, welk oppervlak hij moet kunnen verlichten en welke uitstraling hij moet hebben. In de collectie van By-Boo heb je keus uit hanglampen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. De By-Boo hanglampen zijn allemaal gemaakt van degelijke materialen, dus van goede kwaliteit. Daarom krijg je op standaard 2 jaar garantie.

Soorten By-Boo hanglampen

De hanglampen van By-Boo zijn er in verschillende soorten. Natuurlijk zijn er verschillen in het materiaal, waarbij bijvoorbeeld gekozen kan worden uit hout , bamboe ijzer en metaal en verschillen in kleuren. Zwart, grijs en goud zijn de meest voorkomende kleuren in de By-Boo collectie. Maar daarnaast kan ook het type lamp heel uiteenlopend zijn. Zo is er bijvoorbeeld de “Wattson” hanglamp, gemaakt van metaal uit één geheel, waardoor de lichtbron niet zichtbaar is. Aan de andere kant heb je de “Moonlight” hanglamp die eveneens van metaal gemaakt is, maar waarbij de lichtbron wel zichtbaar is. De lamp is hierbij niet uit één geheel gemaakt, maar bestaat uit een soort spijltjes. Aan de andere kant is zo’n zelfde lamp met spijltjes, waarbij de lichtbron wel zichtbaar is, verkrijgbaar in verschillende soorten bamboe. De keus voor een hanglamp is heel persoonlijk en voor een groot deel afhankelijk van de smaak van de koper, de inrichting van de ruimte waar de lamp komt te hangen en het doel waarvoor de lamp wordt gekocht.

Waar koop je By-Boo hanglampen?

By-Boo hanglampen zijn bij heel veel officiële By-Boo dealers in Nederland en België te koop. Op internet kun je een winkel bij jou in de buurt zoeken om daar de collectie hanglampen van By-Boo te gaan bekijken. Je kunt hiervoor ook terecht in de ruime showroom van By-Boo in Barneveld, maar hier is het echter niet mogelijk om de lampen te kopen. Hiervoor moet je echt naar een woonwarenhuis bij jou in de buurt. Een andere optie is natuurlijk om de door jou gekozen lamp via internet te bestellen. De bezorging is bij de meeste webwinkels vanaf €50 al gratis. Een woonwarenhuis waar je de lamp zowel in de winkel als via de website kan kopen is Giga Meubel in Soest. Tenslotte kun je natuurlijk proberen om By-Boo hanglampen tweedehands aan te schaffen, maar gezien het feit dat By-Boo pas sinds 2013 bestaat zijn er nog niet zo veel tweedehands exemplaren beschikbaar. Dit geeft ook meteen aan hoe blij mensen met hun By-Boo hanglampen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *